Вікіпедія:Крітерії швыдкого вылучіня

Тота статя (або їй часть) потребує перекласти до русинчіны.
Кідь ку перекладу не дійде до тыждня, буде статя (або часть з іншоязычным текстом) змазана. Можете Вікіпедії помочі тым, же єй вылїпшыте.
Час означіня є Хыба: неплатный час SE(L)Č, т.є. змазаный буде Хыба: неплатный час SE(L)Č.

У деяких випадках адміністратори можуть вилучати сторінки Вікіпедії без попереднього повідомлення, навіть якщо ці сторінки були винесені на обговорення.

Щоб не вказувати причину, поставте шаблону {{db-xx}}.

Нижче наведені список критеріїв швидкого вилученя:

Загальні едітовати

  1. Сторінка, що не відповідає вимогам таранованого переміщення. Повинні вилучатися сторінки, у які вставлений текст явно не за призначенням, часто тестовий. Використовуйте {{Db-nofixed}}.
  2. Незв'язний вміст, що явно не має ніякого змісту, або текст, що складається з випадкових символів. Сюди не входять такі випадки, як: погана орфографія, довгі нудні монологи («відсебеньки»), не сформульований і неструктурований матеріал («потік думок»), провокації з метою викликати люту суперечку («флейм»), погано перекладена стаття з іншої мови, містифікація (стаття, що містить свідомо помилкові відомості) і т.п. Цей пункт відноситься до статей з дійсно незв'язним вмістом, у якому не можна уловити ніякого значення. Використовуйте {{Db-test}}.
  3. Тести. Наприклад: «Тест», «Перевірка». Сюди входять усі випадки, коли який-небудь автор вирішив перевірити можливість створення сторінок. Використовуйте {{Db-test}}.
  4. Вандалізм, а також тимчасові перенаправлення, створені при усуненні наслідків вандалізму. Використовуйте {{Db-vand}}.
  5. Ідентична копія раніше вилученої сторінки, що була вилучена як у результаті обговорення, так і в результаті швидкого вилучення. Це не стосується сторінок, відновлених після помилкового вилучення. Використовуйте {{Db-repost}}.
  6. Будь-яка сторінка, запит на вилучення якої поставив її єдиний автор, у випадку, якщо автор указує вагомі причини для такого вилучення[1]. Використовуйте {{Db-author}}.
  7. Сторінки обговорення уже вилучених сторінок, крім випадків, коли на такій сторінці обговорювалася сама можливість вилучення, і якщо на неї посилаються інші обговорення. Використовуйте {{Db-nofixed}}..
  8. Нецільове використання сторінок обговорень, шаблонів, категорій. Повинні вилучатися сторінки, у які вставлений текст явно не за призначенням, часто тестовий. Зокрема, обговорення не призначені для повідомлень не за темою статті і для обговорень предмета статті, а категорії — взагалі для будь-якого тексту, крім того, який пояснює її суть. Використовуйте {{Db-misuse}}.
  1. Коротка статя без енциклопедичного змісту. {{Db-noenc}}
  2. Містить лише внутрішні або екстерны одказы. {{Db-nocontent}}.
  1. Файл, статус якого не з'ясовано. {{Db-nostatus}}.

Напрямлїня едітовати

  1. Напрямлїня з грубой ошибкою. {{Db-redirtypo}}

Референції едітовати

  1. Наприклад, не можуть бути вилучені статті, які відповідають усім правилам, якщо автор вирішив покинути Вікіпедію і стерти свої статті.