Оріґіналный файл(1724 × 2522 пікселів, розмір файлу: 2,61 МБ, MIME-тип: image/jpeg)

Тот файл походить з Вікісклад і можуть го хосновати другы проєкты. Ниже суть зображены інформації, котры обсягує ёго сторінка з пописом файлу.

Попис

Опис
English: Gregory Zhatkovych signing the Mid-European Union Declaration of Common Aims in Independence Hall, Philadelphia.
Датум
Жрідло Printed in Souvenir issued by the Rusin Peoples Home, Inc. (1919)
Автор НевідомийUnknown author

Ліценцованя

Public domain
Ця робота перебуває у суспільному надбанні у Сполучених Штатах, оскільки вона була опублікована (або зареєстрована у U.S. Copyright Office) до 1 січня 1929 року.

Роботи у суспільному надбанні мають бути такими як у Сполучених Штатах, та і в країні походження роботи, для того щоб зберігатися у Вікісховищі. Якщо робота походить не зі США, файл повинен мати додаткову вказівку на статус щодо авторських прав у країні походження.

PD-US-expired Public domain in the United States //commons.wikimedia.org/wiki/File:Zhatkovych-Declaration-of-Common-Aims.jpg

Підписи

Ґріґорій Жатковіч підписує Декларацію сполочных цїлей, 1918

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує українська

місце створення українська

Індепенденс-голл українська

Історія файлу

Кликнути на датум/час, жебы видїти, як тогды вызерав файл.

Датум/часМініатураРозмір обєктаХосновательКоментарь
актуална14:19, 17 марца 2021Мініатура верзії з 14:19, 17 марца 20211724 × 2522 (2,61 МБ)EngelseziekteUploaded a work by Unknown from Printed in Souvenir issued by the Rusin Peoples Home, Inc. (1919) with UploadWizard

Далша сторінка ся одказує на тот файл:

Ґлобалне хоснованя файлу

Тот файл хоснують такы іншы вікі:

Метадата