Оріґіналный файл(813 × 1016 пікселів, розмір файлу: 575 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Тот файл походить з Вікісклад і можуть го хосновати другы проєкты. Ниже суть зображены інформації, котры обсягує ёго сторінка з пописом файлу.

Опис Was soll ich werden? Ein lehrreiches Bilderbuch von Lothar Meggendorfer. Text von Franz Bonn. München: Braun & Schneider.
Датум
Жрідло TU Braunschweig
Автор Lothar Meggendorfer und Franz Bonn
Права
(Повторне хоснованя того файлу)
Public domain

Ця робота перебуває у суспільному надбанні у країнах і територіях, де авторське право охороняється протягом життя автора та 70 років після того або менше.


Ви також мусите включити позначку про суспільне надбання США, аби пояснити чому ця робота є у суспільному надбанні у США. Зауважте, що деякі країни мають термін дії авторського права довший за 70 років: у Мексиці 100-річний термін, на Ямайці 95-річний термін, у Колумбії 80-річний термін, а Гватемалі та Самоа 75-річний термін. Це зображення не є у суспільному надбанні у цих країнах, до того ж ці країни не визнають правило коротшого терміну. Авторське право може бути застосоване до французів, що померли за Францію у Другій світовій Війні (додаткова інформація), до росіян, що служили на Східному фронті під час Другої світової Війни (також відома як Велика Вітчизняна Війна у Росії) та до посмертно реабілітованих жертв радянських репресій (більше інформації).

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує українська

What should I become? англійська

image/jpeg

Історія файлу

Кликнути на датум/час, жебы видїти, як тогды вызерав файл.

Датум/часМініатураРозмір обєктаХосновательКоментарь
актуална15:54, 3 авґуста 2011Мініатура верзії з 15:54, 3 авґуста 2011813 × 1016 (575 КБ)Enomil{{Information |Description=''Was soll ich werden?'' Ein lehrreiches Bilderbuch von Lothar Meggendorfer. Text von Franz Bonn. München: Braun & Schneider. |Source=[http://www.digibib.tu-bs.de/?docid=32797 TU Braunschweig] |Date=[1888] |Author=Lothar Meggen

Далша сторінка ся одказує на тот файл:

Ґлобалне хоснованя файлу

Тот файл хоснують такы іншы вікі:

Метадата