Baptism_at_a_Georgian_church.jpg(800 × 533 пікселів, розмір файлу: 63 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Тот файл походить з Вікісклад і можуть го хосновати другы проєкты. Ниже суть зображены інформації, котры обсягує ёго сторінка з пописом файлу.

Опис Baptism at a Georgian Orthodox Church
Датум
Жрідло christening
Автор Paata Vardanashvili from Tbilisi, Georgia

Ліценцованя

w:uk:Creative Commons
узнаня авторства
Тот файл є ліценцованый під Creative Commons Уведьте автора 2.0 Generic
Можете слободно:
  • здїляти – копіровати, росшырёвати ці передавати дїло
  • модіфіковати – адаптовати дїло
За наступных подмінок:
  • узнаня авторства – Мусите увести авторство такым способом, якым то пожадує автор або ліценсор (але не такым способом, котрый бы назначовав, же підпорують вас або ваше схоснованя дїла)
Це зображення, початково опубліковане на Flickr, перевірено December 20, 2008 адміністратором або перевіряльником ліцензій File Upload Bot (Magnus Manske), який підтвердив, що воно було доступне на Flickr під вказаною ліцензією станом на вказану дату.
Коли цей файл було завантажено на Вікісховище, він був доступний на Flickr під вказаною ліцензією. З того часу користувач Flickr перестав поширювати цей файл під цією ліцензією. Оскільки ліцензії Creative Commons не можна відкликати в такий спосіб, поточний файл все ще можна вільно використовувати на умовах вказаної ліцензії. Див. ЧаПи щодо відкликання ліцензії Creative Commons.

العربية  català  čeština  dansk  Deutsch  English  español  فارسی  suomi  français  galego  magyar  հայերեն  Bahasa Indonesia  italiano  日本語  한국어  македонски  മലയാളം  Nederlands  polski  português  português do Brasil  русский  sicilianu  slovenščina  svenska  ไทย  Tagalog  Türkçe  українська  简体中文  繁體中文  正體中文(臺灣)  +/−

Personality rights Незважаючи на те, що ця робота поширюється під вільною ліцензією або знаходиться у суспільному надбанні, зображена особа (особи) може мати права, які юридично обмежують повторне використання зображення, якщо вона не дала згоди на таке використання. У цих випадках, реліз моделі або інші докази згоди можуть захистити вас від скарги на порушення правил. Можливо, завантажувач цього зображення може допомогти вам отримати ці докази, хоча і не зобов'язаний це робити. Див. нашу відмову від відповідальності для отримання додаткової інформації про використання контенту.

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує українська

творець українська

Якесь значення без елемента на сайті Вікіданы

Якесь значення без елемента на сайті Вікіданы

ліцензія українська

23 октовбра 2008

image/jpeg

контрольна сума українська

fee285fb9d6c3cd248ddae0cabb2315d8e6c2519

спосіб визначення українська: SHA-1 українська

розмір даних українська

64 080 байт

висота українська

533 піксель

ширина українська

800 піксель

Історія файлу

Кликнути на датум/час, жебы видїти, як тогды вызерав файл.

Датум/часМініатураРозмір обєктаХосновательКоментарь
актуална18:22, 20 децембра 2008Мініатура верзії з 18:22, 20 децембра 2008800 × 533 (63 КБ)File Upload Bot (Magnus Manske) {{Information |Description= |Source=[http://www.flickr.com/photos/28874153@N00/2965778611/ christening] * Uploaded by Kober |Date=October 23, 2008 at 12:41 |Author=[http://www.flickr.com/people/28874153@N00 Paata Vardanashvili] from Tbili

Далша сторінка ся одказує на тот файл:

Ґлобалне хоснованя файлу

Тот файл хоснують такы іншы вікі:

Метадата