Оріґіналный файл(4896 × 3672 пікселів, розмір файлу: 6,64 МБ, MIME-тип: image/jpeg)

Тот файл походить з Вікісклад і можуть го хосновати другы проєкты. Ниже суть зображены інформації, котры обсягує ёго сторінка з пописом файлу.

Попис

Опис
Русиньскый: Мадярцкый форінт - валута у Мадярску
Датум
Жрідло Властна робота
Автор Laborec

Ліценцованя

Це — угорська банкнота.

Угорський національний банк (MNB) видав указ, що дозволяє використання усіх форм угорських банкнот і монет, які не можна переплутати з оригіналом (де найважливішим фактором є використання цього ж матеріалу як оригіналу), при чому таке використання звільняється від впливу законів про фальшивомонетництво без будь-яких додаткових обмежень. (Див. 2/2010. (I. 28.) MNB rendelet, 3/2010. (I. 28.) MNB rendelet).

MNB також видав ліцензію для тих банкнот, безпосереднім правовласником яких є цей банк (див. цей список), за умовами якої банк дає дозвіл на вільне й безмежне використання (за винятком випадків, що регулюються законами про фальшивомонетництво). (Це стосується більшості банкнот, випущених після 1983.)

Цей шаблон не можна використовувати на сторінках зображень монет або банкнот, що не покриваються вказаною ліцензією на авторські права.

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує українська

творець українська

Якесь значення без елемента на сайті Вікіданы

ліцензія українська

CC BY 3.0 українська

26 юнія 2016

знято на українська

Sony Cyber-shot DSC-HX20V англійська

Історія файлу

Кликнути на датум/час, жебы видїти, як тогды вызерав файл.

Датум/часМініатураРозмір обєктаХосновательКоментарь
актуална23:01, 26 юнія 2016Мініатура верзії з 23:01, 26 юнія 20164896 × 3672 (6,64 МБ)LaborecUser created page with UploadWizard

Далша сторінка ся одказує на тот файл:

Метадата